Home Ce spun beneficiarii proiectului
Ce spun beneficiarii proiectului

Absolventele Scolii Bonelor multumesc Fundatiei Romanian Angel Appeal

Absolventele cursurilor de calificare de la Scoala Bonelor - peste 500 de femei, pana acum - au adus multe motive de bucurie echipei noastre! Aprecierile exprimate de absolvente in chestionarele de evaluare (anonime!) pe care le-au completat la finalul celor doua luni si jumatate de curs, gandurile si marturisirile pe care le-au scris ne-au incredintat, o data in plus, ca proiectul nostru era cu adevarat necesar.

Iata cateva pareri ale absolventelor:

  • "Cu siguranta voi fi o mama si o bona 'ca la carte' ! Va multumesc pentru tot ce ne-ati oferit in cadrul acestui curs!"
  • "Mi-a placut ca am invatat unele lucruri pe care, ca parinte, le-am aplicat gresit. A fost de nota 10, formatorii au fost foarte constiinciosi, programa a cuprins informatii, teste aplicative, studii de caz etc.. Mi-a placut si modul serios de prezentare a subiectelor din manual si seriozitatea celor care s-au ocupat de acest proiect."
  • "In cadrul acestui curs, am fost antrenate sa gandim si sa alegem modalitatea cea mai buna si sanatoasa pentru dezvoltarea copilului."
  • "Va multumesc foarte mult pentru toate informatiile primite la acest curs, pot sa spun ca mi-am schimbat complet viziunea despre cresterea si educarea unui copil. Tineti-o tot asa!"

Sunt doar patru dintre sutele de mesaje pe care ni le-au lasat cursantele Scolii Bonelor! Le multumim pentru cuvintele frumoase si va invitam sa va bucurati alaturi de noi.

Ce spun cursantele?

Citeşte mai mult...
 

Buzau: "M-am indragostit de acest curs!"

La Buzau, cursul de babysitter organizat de Fundatia Romanian Angel Appeal a fost foarte apreciat de participante:

  • Sunt foarte multe lucruri de spus despre acest curs, dar mi-a placut foarte mult ca s-a pus accent pe comportamentul unei babysitter fata de copii si am fost instruita cum sa-mi exercit atat obligatiile, cat si drepturile pe care le are o bona.
  • Mi-au placut sesiunile despre cum gandeste copilul, cum invata sa traiasca printre ceilalti, etapele invatarii pe grupe de varsta, comunicarea, emotiile copilului, temperamentul si drepturile copilului si cat de importanta este iubirea.
Citeşte mai mult...
 

Constanta: "Ne-a depasit asteptarile"

Iata cateva dintre gandurile pe care ni le-au transmis absolventele din Constanta, la incheierea cursului:

  • Metodele folosite de formatori la sesiunile de curs, jocurile, filmele educative - toate mi-au placut. Am aflat lucruri pe care nu le stiam, sa mai organizati astfel de cursuri.
  • Unele sesiuni au fost obsitoare, dar foarte constructive.
Citeşte mai mult...
 

Medgidia, jud. Constanta: "Sunt mandra ca am urmat acest curs"

Scoala Bonelor a organizat un curs de calificare in ocupatia de babysitter si la Medgidia, jud. Constanta. Absolventele spun ca au invatat lucruri foarte folositoare:

  • Sunt mandra ca am urmat acest curs educativ, am invatat lucruri noi si mi s-au parut interesante exercitiile de grup si modul de predare.
Citeşte mai mult...
 

Liesti, jud. Galati: "Chiar daca am crescut copii, am invatat lucruri noi si foarte importante"

Si in comuna Liesti, jud. Galati, Scoala Bonelor s-a bucurat de interesul femeilor somere sau neocupate. Iata ce ganduri ne-au transmis absolventele noastre, la incheierea cursului:

  • Mi-am imbogatit cunostintele, am aflat lucruri noi si esentiale in cresterea si formarea unui copil, lucruri care pe viitor imi vor prinde bine. Va multumesc pentru ocazia de a deveni bona europeana.
Citeşte mai mult...
 


Page 1 of 4

Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................