Home Ce spun beneficiarii proiectului Botosani: "Toate intrebarile mele si-au gasit raspuns!"

Botosani: "Toate intrebarile mele si-au gasit raspuns!"

Iata ce spun absolventele din BOTOSANI ale Scolii Bonelor despre cursurile pe care le-au urmat:

  • "In cadrul acestui curs, am fost antrenate sa gandim si sa alegem modalitatea cea mai buna si sanatoasa pentru dezvoltarea copilului. Am lucrat numeroase exercitii interesante si educative, iar filmele educative atasate manualului au fost foarte utile. Activitatea formatorilor de la grupa a foarte buna! Multumesc, RAA!"
  • "La acest curs am invatat... tot ce trebuie pentru a ingrijii copiii, am primit informatii foarte utile. RAA, mai organizati astfel de cursuri!"
  • "Am invatat la Scoala Bonelor foate multe lucruri pe care nu le stiam si care imi vor fi de mare folos cand ma voi angaja ca baby-sitter."
  • "Mi-au placut prezentarea programei, desfasurarea orelor si explicarea clara a metodelor practice utile si necesare pentru a profesa ca baby-sitter. Formatorii au avut o abordare clara si concisa a subiectelor, au calificare si multa experienta. Felicitari! "
  • Daca se poate si mai aveti resurse, mai organizati astfel de cursuri, sunt foarte educative! Acest curs a fost bun din toate punctele de vedere, mi-au placut amplitudinea si modul in care s-a desfasurat acest curs."
  • "A fost perfect, toate intrebarile mele si-au gasit raspuns. Multumim pentru acest curs minunat!"
  • "Mi-au placut bogatia informatiilor, manualul, activitatea si implicarea formatorilor... Nu lasati sa se piada valorile, tineti-o tot asa, multumim pentru acest curs."
  • "Asteptarile mele au fost depasite! Mi-au placut formatorii, materialele, aplicatiile practice, filmele educative... Va multumim pentru sansa acordata."

 

Ce spun cursantele din alte localitati?

 

Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................