Home Comunicate de presa

 20130927_111407Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice – Directia Protectia Copilului (MMFPSPV-DPC) anunta incheierea, pe 30 septembrie 2013, a implementarii proiectului strategic "Femei pentru femei" – program national de calificare si acreditare a femeilor in ocupatia de babysitter, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in oameni!

Proiectul a inceput in octombrie 2010 si si-a propus sa puna bazele unui sistem standardizat in domeniul ingrijirii copiilor pe timpul zilei, permitandu-le astfel femeilor participarea pe piata muncii sau continuarea studiilor. Obiectivul general al proiectului a fost construirea unui model standardizat de formare profesionala in vederea constituirii retelei publice de bone si babysittere calificate si acreditate sa ofere servicii de ingrijire a copiilor pe timpul zilei, completata de o retea de monitorizare, pentru asigurarea calitatii serviciilor.

Citeşte mai mult...
 

Protest al Fundatiei RAA fata de intarzierile AM POSDRU in rambursarea cheltuielilor

Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) isi exprima inca o data revolta si ingrijorarea fata de practica Autoritatii de Management (AM) POSDRU de a onora cu intarziere cererile de rambursare depuse de o parte dintre beneficiarii finantarilor in cadrul acestui program operational.

In ciuda declaratiilor linistitoare ale ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, si ale reprezentantilor altor autoritati implicate in gestionarea acestor finantari, situatia beneficiarilor este in continuare critica, repercusiunile fiind simtite pe termen lung.

Cititi Comunicatul de presa integral.

 

Scoala Bonelor, acum in judetele Dolj si Olt

Fundatia Romanian Angel Appeal invita femeile somere sau fara ocupatie, inclusiv eleve, studente sau pensionare, sa se inscrie la cursurile de calificare gratuite care se vor organiza in Craiova, Calafat, Slatina, Caracal si Draganesti-Olt in cadrul Scolii Bonelor, cel mai amplu program de calificare in ocupatia de babysitter din Romania!

Anul trecut, peste 550 de

Citeşte mai mult...
 

Ofera-i copilului tau ce e mai bun. Alege o bona calificata!

Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) aduce vesti excelente mamelor care au nevoie de bone bine pregatite, care pot oferi copiilor supraveghere si ingrijire de calitate. Un studiu efectuat, recent, la solicitarea RAA releva faptul ca 98% dintre parintii chestionati ar apela la serviciile unei bone calificate!

RAA vine in intampinarea acestei nevoi si promoveaza serviciile pe care le pot furniza cele 1300 de bone calificate, in toata tara, prin Scoala Bonelor, cel mai complex program pentru calificarea femeilor in ocupatia de babysitter.

„Suntem foarte multumiti ca, in ciuda dificultatilor financiare cu care s-a confruntat proiectul, prin mobilizarea exemplara si munca sustinuta a echipei, am reusit sa oferim unui numar important de femei somere sau fara ocupatie, sansa de a deveni profesioniste intr-o meserie atat de speciala!", declara Silvia Asandi, Managerul proiectului.

Citeşte mai mult...
 

Scoala Bonelor, acum in judetele Brasov, Covasna si Alba

Fundatia Romanian Angel Appeal invita femeile somere sau fara ocupatie, inclusiv eleve, studente sau pensionare, sa se inscrie la cursurile de calificare gratuite care se vor organiza in Brasov, Ghimbav, Rasnov, Moieciu, Sf. Gheorghe, Covasna si Alba Iulia in cadrul Scolii Bonelor, cel mai amplu program de calificare in ocupatia de babysitter din Romania!

Anul trecut, peste 550 de femei din Bucuresti si din judetele Ilfov, Bacau, Neamt, Suceava, Botosani si Vaslui au absolvit cu succes cursurile Scolii Bonelor, iar 700 de femei

Citeşte mai mult...
 


Page 1 of 3

Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................