Home Comunicate de presa Noi inscrieri la Scoala Bonelor in Bucuresti!

Noi inscrieri la Scoala Bonelor in Bucuresti!

Scoala Bonelor revine in Bucuresti cu o noua sesiune de inscrieri la cursul gratuit de calificare in ocupatia de babysitter! Locurile sunt limitate, deoarece vor fi organizate doar doua grupe de cursante!

Inscrierile se fac la sediul Fundatiei Romanian Angel Appeal, str. Rodiei nr. 52, Sector 3, de luni pana vineri, in intervalul orar 14.00-16.30; telefon: 021-323.6868.

Data pana la care puteti depune dosarele:

22 februarie 2013
Cursul va incepe in luna martie.

Cursurile se adreseaz? doar femeilor, iar persoana care se inscrie trebuie sa indeplineasca, simultan, urmatoarele criterii:
1. Varsta cuprinsa intre 18 si 64 ani;
2. Nu are loc de munca, nu realizeaza venituri dintr-o activitate economica sau sociala, in baza unui contract de munca sau in mod independent (pe cont propriu);
3. Starea de sanatate fizica si psihica o face apta pentru ingrijirea si supravegherea copiilor;
4. Nu a suferit o condamnare pentru care s-a pronun?at o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva;
5. Nu a fost decazuta din drepturile parintesti sau nu i-au fost interzise drepturile parintesti;
6. A absolvit minimum 8 clase;
7. A obtinut aviz favorabil pentru a urma cursurile de baby-sitter, in urma evaluarii psihologice realizate gratuit in cadrul proiectului.

Cursurile sunt organizate in cadrul proiectului „Femei pentru femei" - Program national de calificare si acreditare a femeilor in ocupatia de babysitter, implementat de Fundatia RAA in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.


Va asteptam!
Dr Silvia Asandi, Manager de Proiect

 

 

 

Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................