Home Documente necesare inscrierii Documente pentru inscriere

Persoanele care vor sa urmeze cursuri de calificare in ocupatia de bona/baby-sitter vor trebui sa completeze un dosar. Acesta va cuprinde, obligatoriu, urmatoarele DOCUMENTE NECESARE INSCRIERII:

1. Dosar

2. Formular de inscriere la curs (descarcati formularul). Il puteti printa de aici sau il veti gasi in locul de depunere a dosarului.

3. BI / CI original si copie

4. Certificat de casatorie, dup? caz original si copie

5. Act de studii (pentru ultima forma de invatamant absolvita) - original si copie

6. Unul din documentele:

a) Copie dupa talonul de pensie

b) Adeverinta de somer sau carnet de evidenta a somerului

c) Adeverinta de la primarie pentru persoanele care beneficiaza de venit minim garantat

d) Adeverinta de la administra?ia financiar? c? nu realizeaz? venituri

e) Adeverinta de elev sau student.

7. Adeverinta medicala eliberata de medicul de familie cu precizarea "Clinic sanatos; nu se afla in evidenta cu boli psihice sau boli infecto-contagioase in evolutie."

8. Aviz psihologic pentru participarea la cursul de calificare in ocupatia de baby-sitter (evaluarea psihologica se va realiza gratuit, dupa verificarea dosarului cu documentele mentionate mai sus)

Dosarul cu aceste documente se depune in locatia stabilita si anuntata public pentru fiecare localitate in care se organizeaza cursurile.

Candidatele care au primit aviz favorabil in urma evaluarii psihologice gratuite vor fi contactate pentru a completa dosarul cu documente solicitate in unitatile in care se va efectua practica (ex. cazier judiciar, analize medicale etc.).

Documentele in original se vor inapoia la depunerea dosarului.

 

Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................