Home Echipa
Echipa proiectului


Silvia Asandi

m_silvia_asandiManager de proiect

Silvia Asandi este medic pediatru si detine, din 1997, o specializare in managementul serviciilor sociale. Are experienta de consultant si trainer acreditat, in special in domeniul prevenirii HIV/SIDA si al managementului programelor de sanatate. De asemenea, Silvia detine certificat de formator autorizat CNCFPA, cu drept de practica europeana. In anul 2006 a obtinut certificarea in sisteme de management al calitatii.

Citeşte mai mult...
 

Nicoleta Manescu

m_nicoleManager de Formare

Nicoleta Manescu este sociolog si a absolvit un master n Managementul serviciilor sociale si de sanatate, avand o vasta experienta in coordonarea programelor de asistenta psiho-sociala destinate tinerilor cu nevoi speciale si grupurilor vulnerabile.

Citeşte mai mult...
 

Fidelie Kalambayi

m_poza-fideManager de Monitorizare si Evaluare

Fidelie Kalambayi s-a alaturat echipei Fundatiei Romanian Angel Appeal in anul 2000. Este sociolog, absolventa a Masterului de Studii de Gen de la Central European University si, in prezent, doctorand in sociologie in cadrul Universitatii Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 

Dana Marin

m_dana2Director Financiar

Dana Marin este absolventa a Academiei de Studii Economice, cu specializare in sisteme de management financiar, managementul resurselor umane, sisteme de management al calitatii si audit intern.

Citeşte mai mult...
 

Ana Duca

Ana_JPG_200x200_autocrop_q85Manager de achizi?ii

Ana-Maria Duca este absolventa a Facultatii de Geografie - Limba engleza din cadrul Universitatii Bucuresti si a Academiei de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, precum si a unui stagiu de formare la Liverpool Hope University College din Marea Britanie.

Citeşte mai mult...
 


Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................