Home Echipa Oana Pasalan

Oana Pasalan

m_poza-site-OanaCoordonator Regional

Oana este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice si lucreaza in domeniul ONG de peste 8 ani, avand experienta in coordonarea de proiecte, managementul voluntarilor, educatie intre egali, strangere de fonduri, scriere de aplicatii, training si mobilizarea de resurse.

Ca membra a echipei de formatori, Oana a participat la sesiuni de educatie pentru adulti si adolescenti, cat si pentru specialisti in domeniul planificarii familiale, educatiei intre egali, scrierea si implementarea de proiecte, prevenirea consumului de droguri, educatie intre egali pentru sanatatea reproducerii, management de proiect.

A lucrat in proiecte ce au avut ca scop integrarea socio-profesionala a tinerilor infectati cu HIV si a colaborat cu sectorul privat pentru reducerea stigmei si a discriminarii.

 

Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................