Home Echipa Dana Marin

Dana Marin

m_dana2Director Financiar

Dana Marin este absolventa a Academiei de Studii Economice, cu specializare in sisteme de management financiar, managementul resurselor umane, sisteme de management al calitatii si audit intern.


De asemenea, este specializata in marketing, este expert in achizitii publice si are o experienta de peste 9 ani in managementul financiar al programelor cu finantare internationala.

Din 2006 ocupa functia de Director Financiar al Fundatiei Romanian Angel Appeal si detine certificat de formator autorizat CNCFPA, cu drept de practica europeana.

A conceput si dezvoltat sistemul de raportare financiara on-line pentru implementatorii programelor finantate de Fondul Global sub Runda a 6-a in Romania.

 

Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru.



..........................