Home Fundatia RAA
Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA)
Fundatia RAA actioneaza pentru mbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor afectati de boli cronice cu risc de discriminare si excludere sociala.
HIVFundatia RAA este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale, asistenta sociala si psihologica pentru copiii si tinerii care traiesc cu HIV/SIDA si un furnizor recunoscut de educatie medicala continua (www.hivability.ro). RAA are un bogat portofoliu de activitati si programe destinate combaterii excluderii sociale a persoanelor n dificultate (www.seypa.net).
Abordarile inovatoare n domeniul serviciilor de sanatate (ex. Sectiile de zi Floarea Soarelui) si n dezvoltarea si extinderea programelor de prevenire a transmiterii infectiei cu HIV/ITS n rndul populatiei generale si a grupurilor vulnerabile, sunt completate de o bogata experienta n sfera formarii continue a personalului de specialitate si n cea a oferirii de consultanta n domeniul monitorizarii, evaluarii si dezvoltarii de programe multidisciplinare.
Citeşte mai mult...
 

RAA s-a nascut din nevoia de a ajuta copiii

 Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) a luat fiinta in zorii noii Romanii de dupa 1989, o tara ale carei rani profunde, iesite brusc la iveala, au impresionat intreaga lume. Dintre toate, cea mai dureroasa copiii lugubrelor orfelinate comuniste si conditiile inumane in care traiau a facut de mai multe ori inconjurul Pamantului si a mobilizat oameni de pe toate continentele dornici sa ajute tara noastra pe drumul spre normalitate. Printre ei, Olivia Harrison, sotia unuia dintre membrii celebrei trupe britanice Beatles.

Olivia Harrison a vizitat Romania chiar in primele luni de dupa prabusirea regimului comunist, iar ceea ce i-a fost dat sa vada in orfelinatele insalubre si in caminele spital a impresionat-o intr-atat, incat a decis sa actioneze imediat. La initiativa sa, a luat nastere Fundatia Romanian Angel Appeal, al carei scop initial era acela de a renova orfelinatele si institutiile de ocrotire a copiilor abandonati, bolnavi sau orfani.

Citeşte mai mult...
 

Grupurile vulnerabile, beneficiarii proiectelor noastre

Dupa ce, prin eforturile Oliviei Harrison, Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) a devenit oficial organizatie cartabila si a adus in tara voluntari care au ajutat la reconstructia orfelinatelor comuniste si convoaie intregi de ajutoare pentru nevoiasi, fundatia RAA a decis continuarea activitatii chiar si dupa retragerea sponsorilor principali, in 1996.

Proiectele initiate de RAA, ample si bine structurate, au fost intotdeauna adaptate nevoilor societatii romanesti.

Fundatia RAA a format peste 30.000 de lucratori din domeniul medical, al asistentei psihologice, sociale si educatiei si a dezvoltat peste 30 de servicii de ingrijire medico-sociala in 16 judete si in Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 


Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................