Antena 1 - Scoala Bonelor a spus Neata cu Razvan si Dani (25 iunie 2013)
Despre Scoala Bonelor si "Femei pentru femei" - programul national de calificare si acreditare a femeilor in ocupatia de babysitter, cu Cristina Enache - coordonator regional si Tatiana Dabija - coordonator promovare si PR, de la Fundatia Romanian Angel Appeal.
Digi24 - Recrutat in Brasov (8 Februarie 2013)
Despre Scoala Bonelor la Digi 24 Brasov. Pe data de 7 februarie 2013, printr-o conferinta de presa, Fundatia Romanian Angel Appeal a anuntat deschiderea inscrierilor la cursurile gratuite de calificare in ocupatia de babysitter pentru femeile din judetele Brasov, Covasna si Alba.
Digi24 Craiova - Recrutat in Oltenia (11 Februarie 2013)
Despre Scoala Bonelor la Digi 24 Craiova. Pe data de 8 februarie 2013, printr-o conferinta de presa, Fundatia Romanian Angel Appeal a anuntat deschiderea inscrierilor la cursurile gratuite de calificare in ocupatia de babysitter pentru femeile din judetele Dolj si Olt.
Cu Scoala Bonelor devii bona profesionista!
Tehnici de acordare a primului ajutor (inclusiv sugarului), emotiile copiilor, gestionarea situatiilor de criza, tehnici de invatare prin joc etc. La finalul acestui curs original, interactiv, completat de practica la crese si centre de zi pentru copii, absolventele noastre devin bone profesioniste!
Conferinta Sud-Est (TV Litoral - 20 iunie 2012)
Femeile din judetele Constanta, Buzau, Braila, Galati si Vrancea sunt asteptate, pana pe 10 august, sa se inscrie la cursurile de calificare in ocupatia de baby-sitter, organizate de Fundatia Romanian Angel Appeal in regiunea Sud-Est. Femeile din Tulcea se pot inscrie la curs intr-un judet vecin.
  Page 1 of 3

Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................