Home Stiri

O parte dintre cursurile de calificare au fost anulate

Din cauza situatiei financiare dificile in care se afla proiectul „Femei pentu femei", Fundatia Romanian Angel Appeal a fost nevoita sa anuleze o parte dintre cursurile de calificare din cadrul Scolii Bonelor.
Gestionarea defectuoasa de catre a autoritati a programului POSDRU si nerespectarea de catre statul roman a contractului cu fundatia noastra au modificat fundamental bazele financiare pe care a fost conceput initial si contractat proiectul nostru si au produs dezechilibre majore, ale caror urmari se reflecta acum in incapacitatea Fundatiei RAA de a organiza toate cursurile pe care si le-a propus in acest proiect.
Aceasta situatie a creat inconveniente atat femeilor care se inscrisesera deja la cursurile noastre, cat si formatorilor care urmau sa sustina programul de calificare.

• In Regiunea Sud-Vest, au fost anulate cursurile din Craiova, Slatina, Carcal, Calafat si Draganesti-Olt.
• In Regiunea Centru, au fost anulate cursurile din localitatile Brasov, Ghimbav, Rasnov, Moieciu si Covasna.
• In Regiunea Vest, au fost anulate cursurile din localitatile Nadlac si Santana.
• In Regiunea Nord-Vest, au fost anulate toate cursurile din judetele Bistrita Nasaud, Cluj, Maramures, Salaj si Satu Mare.

Echipa RAA si-a dorit sa organizeze cursurile de calificare in toate localitatile unde s-au facut inscrieri si eram pregatiti sa organizam grupe suplimentare fata de cele pe care ni le-am propus initial. Ne pare rau ca acum, spre finalul proiectului, a trebuit sa luam o hotarare drastica si ne cerem scuze persoanelor afectate de aceasta decizie.

Pentru mai multe detalii privind situatia proiectului, cititi informarea pe care Fundatia RAA a publicat-o in data de 9 mai 2013.

 

Documentar: Efectele pe care proasta gestionare a POSDRU le are asupra ONG-urilor si beneficiarilor proiectelor

Coalitia ONG pentru Fonduri Structurale aduce in prim-plan, intr-un documentar foarte bine realizat, efectele pe care le-a avut si le are inca proasta gestionare de catre autoritatile romane a programului POSDRU - Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Declaratiile din acest documentar sunt reprezentantive pentru cele mai multe ONG-uri care deruleaza proiecte POSDRU. Fundatia Romanian Angel Appeal implementeaza doua proiecte din fonduri structurale pentru dezvoltarea resurselor umane si se afla printre ONG-urile afectate de disfunctionalitatile de la nivelul decidentilor.

Si, asa cum se arata in film, sa nu uitam ca, la capatul politicii, sunt oameni. Va invitam sa vedeti acest documentar.

 

La multi ani, de 1 Martie!

De 1 Martie, va daruim din suflet un martisor facut de colega noastra, Adela Tarpan si de fiica ei de 6 ani, Sonia. Impreuna, au reusit sa realizeze si sa ambaleze peste 400 de astfel de balerine-martisor. Din vanzarea lor, au strans 2000 de lei, pe care i-au donat, prin Fundatia RAA, in beneficiul unor copii cu autism!

LA MULTI ANI tuturor doamnelor si domnisoarelor!

balerina_1_martie

 

Investeste 2% din impozit pentru sanatatea si educatia copiilor!

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venitul anual catre Fundatia Romanian Angel Appeal, care deruleaza Proiectul "Femei pentru femei", ai carui beneficiari sunt copiii, care vor fi ingrijiti de bone profesioniste, si femeile somere care vor sa se califice in ocupatia de baby-sitter.

Pentru anul fiscal 2012, formularele declaratie trebuie depuse pana la data de 27 mai 2013, direct la administratia financiara de domiciliu sau prin posta - sub forma de scrisoare recomandata.

Persoanele care au obtinut venituri numai din salarii vor completa si depune formularul 230.
Persoanele care au obtinut si alte venituri (chirii, drepturi de autor, etc.) vor completa formularul 200.

Pentru mai multe detalii: telefon 021-323.6868.

 


Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................