Home Termeni si conditii

CONDITII SI TERMENI DE UTILIZARE

CONDITII SI TERMENI DE UTILIZARE A RESURSELOR REALIZATE DE FUNDATIA ROMANIAN ANGEL APPEAL (RAA)

 Fundatia Romanian Angel Appeal este bucuroasa sa ofere gratuit materialele si resursele dezvoltate de-a lungul timpului altor organizatii preocupate de asistenta persoanelor cu nevoi speciale.

Pentru a respecta dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa cititi cu atentie acest document si sa ne contactati la: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau fax: +4 021 3232490 in vederea obtinerii materialelor dorite.

I. Materiale publicate sub marcile HIVability si HIVacademy (materiale tiparite, pe suport electronic sau publicate pe Internet)

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate sub marcile HIVability si HIVacademy aveti nevoie de:

- Acceptul scris al Fundatiei Romanian Angel Appeal cu termenii si conditiile de utilizare. Acest accept se emite de catre RAA in baza unei solicitari oficiale care trebuie sa includa, pe langa datele dvs de identificare si persoana de contact, urmatoarele:

precizarea termenilor de transfer de drepturi de proprietate intelectuala cu editura sau institutia care publica noua lucrare din care vor face parte aceste resurse;

precizarea numarului de exemplare din publicatia rezultata;

precizarea privind scopul utilizarii continutului.

 Si

- Acceptul scris al Institutului Prof. Dr. Matei Bals Bucuresti partener academic al Fundatiei RAA; si in acest caz, Institutul Prof. Dr. Matei Bals trebuie sa primeasca o solicitare scrisa din partea institutiei dvs.

Termenii de utilizare a resurselor publicate sub aceste marci sunt dupa cum urmeaza:

A. Includerea "ca atare", insemnand fara nici o modificare, cu mentionarea sursei, respectiv Romanian Angel Appeal si Institutul de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si cu anexarea tuturor resurselor legislative si a fiselor de lucru relevante, asa cum au fost ele inserate in materialul original.

B. Citarea cu acuratete, corelata cu mentionarea sursei (includere in lista de resurse bibliografice- titlul materialului precizarea autorilor/ autor colectiv (dupa caz) realizat de Fundatia Romanian Angel Appeal si Institutul Prof. Dr. Matei Bals Bucuresti, an aparitie).

II. Materiale aferente modulelor de formare rezidentiala
Pentru a putea utiliza continutul materialelor aferente modulelor de formare rezidentiala (suporturi de curs si instrumente de lucru necesare in procesul formarii) aveti nevoie de:

Acceptul scris al Fundatiei Romanian Angel Appeal cu termenii si conditiile de utilizare. Acest accept se emite de catre RAA in baza unei solicitari oficiale din partea institutiei interesate sa utilizeze suportul de curs si instrumentele aferente, precizand scopul utilizarii conform termenilor de utilizare a resurselor pentru modulele de formare rezidentiala.

Termenii de utilizare a resurselor pentru formarea rezidentiala sunt:

A. Utilizarea suportului de curs ca resursa pentru formatori, fara modificari si fara dreptul de a il reproduce sub sigla altei institutii decat RAA.

B. Utilizarea suportului de curs pentru multiplicarea si distribuirea resurselor de formare rezidentiala in cadrul unor sesiuni de formare: institutia solicitanta va adresa RAA o cerere pentru numarul de exemplare dorite sau livrarea materialului pe suport electronic in vederea multiplicarii.

C. Adaptarea continutului si publicarea purtand la inceputul materialului mentiunea Adaptare dupa titlul materialului realizat de Fundatia Romanian Angel Appeal, an aparitie.

D. Manualul formatorului nu face obiectul acestor termeni.

III. Metodologii si instrumente utile in implementarea programelor.
Pentru a putea utiliza metodologiile si instrumentele (fise de lucru, formularistica, chestionare, etc.) dezvoltate de Fundatia Romanian Angel Appeal aveti nevoie de: Acceptul scris al Fundatiei Romanian Angel Appeal cu termenii si conditiile de utilizare. Acest accept se emite de catre RAA in baza unei solicitari oficiale din partea institutiei interesate sa utilizeze materialele, precizand scopul utilizarii.

Termenii de utilizare a metodologiilor si instrumentelor (fise de lucru, formularistica, chestionare, etc.) sunt:

A. Reproducerea ca atare in vederea multiplicarii si distributiei, caz in care institutia solicitanta va adresa RAA o cerere pentru numarul de exemplare dorite sau livrarea materialului pe suport electronic in vederea multiplicarii.

B. Reproducerea partiala a continutului cu acuratete si citarea sursei (Fundatia Romanian Angel Appeal, an aparitie).

C. Adaptarea continutului si publicarea purtand la inceputul materialului pentru metodologii si in subsolul fiecarei pagini pentru instrumente de lucru, mentiunea Adaptare dupa titlul materialului realizat de Fundatia Romanian Angel Appeal, an aparitie.

IV. Materiale IEC (Informare, Educare, Comunicare)
Pentru a putea utiliza continutul materialelor IEC (pliante, postere, brosuri, etc.) aveti nevoie de: Acceptul scris al Fundatiei Romanian Angel Appeal cu termenii si conditiile de utilizare. Acest accept se emite de catre RAA in baza unei solicitari oficiale din partea institutiei interesate sa utilizeze materialele IEC, precizand scopul utilizarii.

Termenii de utilizare a materialelor IEC sunt:

A. Utilizarea materialelor IEC ca atare primite pe baza de proces verbal incheiat intre institutia solicitanta si RAA (in limita stocurilor disponibile).

B. Reproducerea ca atare in vederea multiplicarii si distributiei, caz in care institutia solicitanta va adresa RAA o cerere pentru numarul de exemplare dorite sau livrarea materialului pe suport electronic in vederea multiplicarii.

C. Reproducerea partiala a continutului cu acuratete si citarea sursei.

V. Rapoarte, studii
Termenii de utilizare a rapoartelor si studiilor sunt: Reproducerea partiala a continutului cu acuratete si citarea sursei.

VI. Elemente grafice (desene, diagrame, animatii web) sigle si fotografii,
Termenii de utilizare a elementelor grafice si fotografiilor sunt: Reproducerea la standardele de rezolutie specifice fiecarui element grafic sau fotografic cu mentionarea RAA ca detinator al dreptului de copyright si numai cu notificarea prealabila si obtinerea permisiunii RAA.

VII. Continut pagini web RAA
Termeni de utilizare a continului site-urilor RAA: utilizarea totala sau partiala se poate face numai cu acordul scris al RAA. Acest accept se emite in baza unei solicitari oficiale care trebuie sa includa, pe langa datele dvs de identificare si persoana de contact, urmatoarele:
- precizarea privind scopul utilizarii continutului
- precizarea numarului de exemplare din lucrari/produse multimedia rezultate;
- precizarea termenilor de transfer de drepturi de proprietate intelectuala cu editura sau institutia care publica o lucrare/site/produs multimedia din care vor face parte aceste resurse.

Copyright-ul face referire la toate informatiile, fotografiile, siglele si alte elemente realizate de catre Fundatiei Romanian Angel Appeal sau asociate cu imaginea Fundatiei.

Reproducerea totala sau partiala a continutului se poate face numai daca se mentioneaza sursa si se respecta cu acuratete informatia.

RAA nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la continutul website-urilor tertilor recomandate in paginiile noastre de web.

Pentru utilizarea materialelor resursa inserate pe site-urile RAA si realizate de alte institutii/organizatii trebuie sa solicitati acordul de folosire direct autorului.

VIII. Materiale filmate si resurse multimedia educationale (ex. www.5pm.ro , www.seypa.net )
Termenii de utilizare a materialelor filmate si a resurselor multimedia educationale sunt:

A. Utilizarea materialelor ca atare primite pe baza de proces verbal incheiat intre institutia solicitanta si RAA (in limita stocurilor disponibile).

B. Reproducerea ca atare in vederea multiplicarii si distributiei, caz in care institutia solicitanta va adresa RAA o cerere pentru numarul de exemplare dorite sau livrarea materialului pe suport electronic in vederea multiplicarii.

IX. Conditii comune pentru toate categoriile de resurse:

1. Continutul pentru care a fost acordata permisiunea de reproducere nu se poate transfera, vinde sau inchiria unei terte parti si nici nu poate fi folosit impotriva legii sau pentru a defaima sau aduce prejudicii vreunei persoane.

2. RAA nu poate fi implicata in nici un litigiu ca urmare a acordarii permisiunii de folosinta a materialelor. Cel care foloseste materialele este singurul responsabil de efectele care apar ca urmare a reproducerii inexacte, interpretarii, schimbarii contextului, etc.

 

Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................