Home Vrei sa fii bona calificata?
Calificare in ocupatia de bona/baby-sitter

Ultima serie de cursuri organizate in cadrul Scolii Bonelor se apropie de final. In cursul lunii iulie se va desfasura examenul de absolvire pentru cursantele din localitatile Arad, Buteni - jud. Arad si Sf. Gheorghe - jud. Covasna.

Dupa aceasta serie de cursuri, Scoala Bonelor intra in vacanta. 

Le multumim celor aproape 1.300 de femei care au absolvit cursurile noastre, celor peste 100 de formatori care au sustinut sesiunile de formare cu profesionalism, expertilor care ne-au ajutat sa elaboram Cartea Bonei, cea mai complexa programa de formare in domeniu, si Manualul formatorului.

Scoala Bonelor este cel mai amplu program national de calificare a femeilor in ocupatia de babysitter, derulat de Fundatia Romanian Angel Appeal de un an si jumatate.

 

In cadrul acestui proiect, in cursul anilor 2012 si 2013, am oferit gratuit cursuri de calificare in ocupatia de bona/baby-sitter pentru aproape 1300 de femei somere sau fara ocupatie.

Proiectul "Femei pentru femei" - Program national de calificare si acreditare a femeilor in ocupatia de babysitter a inceput la 1 octombrie 2010 si se va incheia la data de 30 septembrie 2013.

Actualizat 1 iunie 2013: NU SE MAI FAC INSCRIERI LA CURSURI NICAIERI IN TARA.

 


Ultima ora

30 septembrie 2013 - Proiectul "Femei pentru femei" s-a incheiat. Derulat in perioada 1 octombrie 2010 - 30 septembrie 2013, proiectul a fost implementat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice - Directia Protectia Copilului.

FaceBook


Cautare

Video Cursuri


time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Autentificare

Galerie foto

Newsletter

Aboneaza-te gratuit la Newsletter si vei fi informat la zi despre proiectul nostru...........................